Live betting

Live betting innebär vadslagning i realtid efter matchstart. Tack vare modern teknik som internet och mobiltelefoner är det idag möjligt att fortsätta lägga vad även efter att eventet har satt igång. Oddsen uppdateras hela tiden och det dyker också kontinuerligt upp nya saker att satsa pengar på. Vem får nästa gula kort? Kommer det göras något mål inom de närmsta 10 minuterna? Blir det någon utvisning innan matchen är över? Listan över vad man kan spela på är i det närmaste oändlig.

Läs vår Unibet recension om du vill spela live betting direkt.

 

När du väljer vilken eller vilka spelsajter du vill använda för dina livespel är det bra att kontrollera deras utbetalningspolicy. Får du dina vinster i en klump efter att matchen är över eller sätts de in på ditt spelkonto så fort du vunnit något? Det senare är att föredra eftersom det innebär att pengarna omedelbart blir tillgängliga för spel igen. Du kan alltså börja med en tämligen blygsam insats och sedan omsorgsfullt förvalta den för att få den att växa under matchens gång. Skulle du förlora alla pengarna har du egentligen inte förlorat mer en den lilla ursprungsinsatsen.

 

Live betting har snabbt blivit populärt, och av flera olika anledningar. En av de viktigaste är förmodligen att livespel gör en redan spännande match ännu mer spännande. En annan orsak är förstås att betting live innebär att den som är bra på att ”läsa” vad som håller på att ske på plan kan tjäna rejält med pengar på att förutse vad som är på väg att hända. Sist men inte minst är förstås live betting ett sätt att få satsa pengar på saker som normalt inte finns tillgängliga för spel, såsom utvisningar och gula kort.